top of page

Jouw ideale retraite locatie

Heb je ooit je retraite lessen gegeven in een koeienstal? Bij Green Escape Durbuy bieden wij jou deze unieke kans.

Na een lange verbouwing is ons huisje klaar om tot 17 personen te ontvangen voor een weekend of (mid-)week retraite in het hart van de Ardennen.

 

We bieden kamers met individuele badkamers, eenpersoonsbedden, ruime lounges, moderne keukens, een zeer ontspannende tuin en vooral een klaslokaal van 45 m2 met uitzicht op de tuin en de rivier!

De studio

Grenzend aan de woningen is de voormalige koeienstal nu omgebouwd tot uitgaans- en oefenterrein. Op de begane grond vind je een pooltafel die eenvoudig om te bouwen is tot pingpongtafel. We bieden ook darts aan. 

Als je een niveau hoger gaat, heb je veel ruimte voor je groep studenten om hun oefeningen te doen en hun sessies te hebben - of het nu gaat om yoga, pilates, mindfulness of andere soorten trainingen voor lichaam en geest.

De plaats voelt echt zen - voor de leraar en zijn studenten.

Ook voor team away dagen is het een prima locatie!

Voor retraites kunnen wij u het gebruik van beide huizen (het vakantiehuis en een privéhuis) aanbieden voor een totale capaciteit van 17 personen. Hieronder kunt u enkele foto's bekijken van het tweede huis, dat plaats biedt aan maximaal 8 personen.

bottom of page